Sugaring

Home Specialisaties

Sugaring

SUGARING

Sugarwaxing ideaal voor gezichtsbeharing.
Sinds december zijn wij van start gegaan met Sugaring. Sugaring (ontharen met behulp van suikerpasta) is een zachte, veilige en moderne methode om delen van het lichaam maar, uitermate geschikt voor gezichtsbeharing  te ontharen met een suikerpasta op dons beharing . Het werkt perfect voor zowel mannen als vrouwen. De methode is geschikt voor alle huidtypes zelfs voor de gevoelige huid. Bovendien werkt het materiaal desinfecterend en het verwijderen ervan is huidvriendelijk.

  • Sugar waxing is een minder pijnlijk alternatief van ontharen met hars. Suiker maakt de huid zacht en er treden geen beschadigingen en allergische reacties op.
  • Sugar waxing werkt goed desinfecterend.
  • Ideaal voor in het gezicht zelfs op de gevoelige huiden.
  • Daarnaast hoef je bij sugar waxing niet eerst te wachten tot de haren een bepaalde lengte hebben, het is toepasbaar op zelfs hele korte haartjes, wat bij harsen niet het geval is.
  • Een behandeling zorgt er niet alleen voor dat de haartjes weg zijn, de suiker zorgt ook nog eens voor een peeling van de huid.

Ontharen met sugar wax leidt tot sterk verminderde haargroei en de haren komen elke keer dunner terug. Het leidt op langere termijn tot definitieve ontharing als je om de 4 weken laat harsen.

Benieuwd naar de prijzen?

Klik hier