IPL - INTENSE PULSED LIGHT

IPL “intense pulse light” is een behandelmethode op basis van lichtenergie. Deze lichtenergie wordt met lichtflitsen de huid in gestuurd. Hierdoor worden haarzakjes kapot gemaakt, pigmentvlekken afgebroken, de acnebacterie bestreden en gesprongen vaatjes opgeruimd.

IPL – Ontharen
IPL rekent definitief af met ongewenste haargroei. Geen scheerirritaties en rode bultjes meer! Een zachte en gladde huid, zonder donkere waas van stoppels.Er zijn gemiddeld 8 tot 10 behandelingen nodig, met tussenpozen van 6 weken.

IPL – pigmentvlekken
Met IPL verdwijnen pigmentvlekken. De behandeling is ook geschikt voor zonschade, zwangerschapsmasker en ouderdomsvlekken. Geniet weer van een kleuregale en gezonde huid.
Met IPL worden lichtflitsen op de huid gezet. Elke flits breekt specifiek het pigment in de pigmentvlekken af. Deze zullen geleidelijk aan vervagen of als een korstje van de huid afvallen. Afhankelijk van het soort pigmentvlek zijn er gemiddeld 4 behandelingen nodig, om de 3-6 weken.

IPL – Skin rejuvenation
Met deze IPL-behandeling wordt er gezorgd voor een verhoogde collageenopbouw. Elastine wordt gevormd en rimpels worden minder diep en gelaatstrekken zachter. Kortom, het gehele huidbeeld verandert. Mensen die last hebben van een beschadigde huid door overmatig zoncontact kunnen verwachten, dat de huid gladder, egaler en strakker wordt. Grove poriën zullen minder diep worden of zelfs verdwijnen en diffuse roodheid zal verminderen. Ook mensen met couperose hebben hier veel baat bij. U zult direct na de eerste behandeling al resultaat zien! Wij raden u aan de behandeling in kuurverband toe te passen. Gemiddeld zult u 6 behandelingen nodig hebben, om de 3-4 weken.

IPL-abonnement

Ook bij dit abonnement betaalt u 5 keer een IPL-behandeling en krijgt u de 6e keer gratis! U kunt zelf uw abonnement samenstellen, bijvoorbeeld IPL-ontharen van bovenlip en kin of alleen IPL couperose wangen, zoals u wilt.

IPL definitief ontharen

Klik hier voor de prijzen

Huidverbetering, verwijderen van pigment, couperose of acne

Klik hier voor de prijzen
× Hoe kunnen wij u helpen?