Home

Renophase

RENOPHASE

De serie Renophase peels is ontwikkeld om de huid effectief te verbeteren. De peels versterken de huid van binnenuit, waardoor zelfs de meest gevoelige huid de peelings kan verdragen. Deze peels zijn uitstekend geschikt om uw huid te stimuleren, ook gedurende de zomerperiode.

Afhankelijk van de huidconditie en de wensen van de klant, zullen wij eerst een intakegesprek voeren om een behandelplan op maat voor u te maken.

Pink Peel

Een verstevigende behandeling voor gelaat, hals en decolleté.

De pink peel stimuleert de huidcellen tot diep in de huid, dankzij het Kudtzu ingrediënt en bevordert de collageen- en elastineproductie.

Pumpkin Peel

Deze peel werkt op de talgproductie van de huid en stimuleert de celvernieuwing door middel van glycol, retinol en salicylzuren. Deze peel zorgt voor een gezonde doorbloeding van de huid,  die tegelijkertijd sterk gehydrateerd wordt.

Glow facial

Een peel, die de doorlaatbaarheid van de huid bevordert, de celvernieuwing stimuleert met hoog gedoseerde, gestabiliseerde vitamine C, de huid hydrateert en versterkt met een hoog gehalte  aan anti-oxidanten.

Deze peels zijn te combineren met de Goldpen(microneedling): waardoor de werkstoffen nog dieper ingebracht worden. Het collageen en de doorlaatbaarheid van de huid zal door miconeedling ook extra gestimuleerd worden.

Renophase

€ 125,00 tot € 195,00

Afhankelijk van uw huidtype en de verschillende mogelijkheden

× Hoe kunnen wij u helpen?