Corrie van den Boom

EIGENARESSE

GESPECIALISEERD IN HUIDVERBETERING

Met veel plezier zet ik me in om uw huid te verbeteren. Daarnaast zijn in mijn instituut meerdere gediplomeerde professionals actief, evenals een huidtherapeute en cosmetisch arts. Daardoor kunnen we u een scala van behandelingen aanbieden. Op deze website ontdekt u welke dat zijn.

Jeannette Versluijs

SCHOONHEIDSSPECIALISTE

GESPECIALISEERD IN HUIDVERBETERING

Voor aanvang van de behandeling, ga ik na welke producten zowel uw huid als uw mind-set op dat moment het beste kunnen gebruiken. Mijn doel is u als klant een goede, ontspannende behandeling te geven, zodat u met een tevreden gevoel en met een grote glimlach het instituut verlaat.

Alice van der Linden

COSMETISCH ARTS

Alice voert de medisch cosmetische behandelingen uit met injectables en botox. “Als cosmetisch arts vind ik het een mooie uitdaging om uw natuurlijke schoonheid te benadrukken en u een frissere uitstraling te geven. Met subtiele veranderingen kun je al een groot effect bereiken, zonder dat uw omgeving doorheeft dat u ‘iets’ heeft laten doen”.

Angelica de Brouwer

PERMANENTE MAKE-UP SPECIALISTE

Angelica is gespecialiseerd in permanente make-up (PMU) en beheerst verschillende technieken. Zij heeft daarin ruim 20 jaar ervaring en geeft ook zelf opleidingen in PMU. Angelica heeft op dit vakgebied dus veel knowhow en stelt die graag aan u ter beschikking.

Savana Ros

HUIDTHERAPEUT

Als huidtherapeut bij Cosmetique Totale bespreek ik graag met u alle medische behandelmogelijkheden. Veel behandelingen worden vergoed door uw zorgverzekeraar. Ik nodig u uit om met mij een afspraak te maken voor een vrijblijvend en gratis consult. Bel mij daarvoor 085-9022080 of kijk op https://mijn.cosmetique-totale.nl/gratis-consult

× Hoe kunnen wij u helpen?