Nieuws

Bergen op Zoom, April 2020

Beste klant,

Sinds de uitbraak van het Coronavirus hebben we allemaal beperkingen opgelegd gekregen en ons instituut mag momenteel geen gezichts- en/of lichaamsbehandelingen geven. Ik heb daardoor ook tijd gehad om goed na te denken over de toekomst, zowel voor mezelf als mijn instituut.

In de afgelopen jaren heb ik graag geïnvesteerd in het geven van opleidingen aan mijn teamleden Jeannette, Emy en Lisette waardoor zij goede professionals geworden zijn. Het managen van een team is best een zware taak en het is voor mij persoonlijk nu het goede moment om dit goed af te sluiten. We hebben daarover met elkaar van gedachten gewisseld en gelukkig hebben zowel Jeannette, Emy als Lisette begrip voor mijn motivatie om alleen verder te gaan. In goed overleg slaan we dan ook ieder onze eigen weg in. Jeannette, Emy en Lisette geven hieronder zélf aan hoe zij hun eigen toekomst zien.


Jeannette
“40 jaar geleden heb ik Corrie, via wederzijdse vrienden leren kennen. Corrie spoorde mij aan, om de opleiding voor schoonheidsspecialiste in Breda te gaan volgen.
Toen dit bijzondere instituut in de Dahliastraat geopend werd, kon ik direct starten met dit mooie beroep. Inmiddels is de salon al meerdere keren verbouwd en met zijn tijd meegegroeid.
Ik ben een bofkont, dat ik van Corrie al die jaren de kans heb gekregen om in de salon werkzaam te zijn, mijn steentje bij te dragen en veel te leren.
Regelmatig ben ik in de salon aanwezig, mijn doel is u als klant een goede, ontspannen behandeling te geven met de juiste producten zodat u met een tevreden gevoel en een grote glimlach onze salon verlaat.
Helaas is Corrie nu genoodzaakt de salon langer te sluiten door Covid-19, maar na deze onzekere periode ga ik ook heel graag weer beginnen.
Lieve klanten, Pas goed op uzelf.”

Hartelijke groet,
Jeannette

Mob: 06-51069478


Emy
“Beste klanten, Na 13,5 jaar werkzaam te zijn geweest bij een gerenommeerd bedrijf met leuke collega’s, waarbij ik veel heb geleerd en ervaring heb opgedaan, ga ik met vol enthousiasme een eigen salon beginnen. Aangezien we nu in een onzekere tijd leven vanwege het Coronavirus, is de daadwerkelijke start nog niet bekend.
Ik hoop u als trouwe klant in mijn nieuwe salon te mogen ontvangen. Ik houd u over de verdere voortgang van mijn eigen salon op de hoogte. U mag alvast gerust met mij contact opnemen, vooralsnog via telefoonnummer 06-48731409 of e-mail emyvanbeers@gmail.com.”

Met vriendelijke groet
Emy van Beers


Lisette
“Waar ik meer dan 20 jaar geleden begon als schoonheidsspecialiste, is er ontzettend veel veranderd in werkwijze, producten en behandelingen. Sinds ik 4 jaar gelden bij Corrie begon, heb ik me mogen verdiepen in huidverbetering. Ik heb leren werken met producten Dermaceutic en Renophase, samengewerkt met verschillende huidtherapeuten en cursussen gevolgd bij Intramedics in Gent. Mijn expertise ligt daardoor niet alleen bij het verzorgen van de huid, maar veel meer op huidverbetering.
Huidverbetering gaat een stap verder als huidverzorging en geeft prachtige resultaten.
Na deze onzekere tijden, waar we aan huis gekluisterd zijn door het Covid-19, wil ik weer heel graag aan de slag voor mijn klanten. Omdat Corrie, geheel begrijpelijk, heeft besloten om alleen verder te gaan, breekt voor mij ook een spannende tijd aan. Binnen de salon ga ik nu verder als zelfstandige. Ik ben Corrie ontzettend dankbaar voor deze kans en ik zie er enorm naar uit om mijn klanten weer te mogen ontvangen. Ik zal ook op maandag voor u aan de slag gaan. Ik wil hel graag met volop enthousiasme snel weer gaan beginnen.”
Alle liefs,

Lisette

E-mail liskies4@gmail.com
Mob: 06-53667082

# stay home, stay safe, stay healthy


Toekomst
Natuurlijk blijft mijn instituut de maatregelen rondom het Coronavirus respecteren, maar wat zal ik blij zijn als behandelingen weer toegestaan worden en dus verantwoord zijn. Ik hoop u dan ook snel weer te zien voor een behandeling. Zodra we weer open kunnen, zal ik u op de hoogte brengen en contact met u opnemen zodat we een afspraak kunnen inplannen.
Dit geldt ook voor onze partners, de cosmetische arts Alice van der Linden, de huidtherapeutes van Cosmetique-Totale en Angelica, de PMU-specialist.
Om u van dienst te zijn, kunt u tot die tijd bij mij terecht voor aanschaf van producten of advies over huidverzorging. Dat kan op dinsdag-, donderdag- of vrijdagmiddag van 14:00 en 18:00 uur.
Heeft u nog vragen? U kunt mij bereiken via e-mail info@corrievandenboom.nl of telefonisch 0164-252652, mobiel 06-28199625.

Pas goed op uzelf en hopelijk tot binnenkort.

Met vriendelijke groet,
Corrie van den Boom

Instituut voor huidverbetering Corrie van den Boom

× Hoe kunnen wij u helpen?