Rimpel behandeling

Home Huidtherapeut

Rimpelbehandeling

RIMPEL BEHANDELING

Met de jaren eist het natuurlijke huidverouderingsproces zijn tol. De aanmaak van collageen en elastine vertraagt, waardoor onze huid verslapt. De hydratatie vermindert en de huid droogt uit. Er ontstaan lijnen, groeven en rimpels. Door externe factoren zoals zon, stress en leefstijl versnelt dit proces en er ontstaan ouderdomsvlekken.

Met de allernieuwste huidverstrakkings- en / of rimpelbehandelingen is het niet alleen mogelijk om het huidverouderingsproces te stoppen, maar dit zelfs terug te draaien!

Rimpels weghalen met huidverstrakking of rimpel laserbehandeling
De eMatrix is nog maar net overgewaaid uit Hollywood en nu al een ware hype. Bekende nederlanders kiezen steeds vaker voor deze natuurlijke rimpelbehandeling zonder injecties, botox of een operatie. Een eMatrix is een allround huidverjonging. Deze unieke laserbehandeling vervaagt rimpels en lijnen, maar vermindert daarnaast ook pigmentvlekken en verbetert de huidtextuur zoals grove poriën.

De ELOS refirme stimuleert uw huid om collageen en elastine aan te maken, wat leidt tot een huidverstrakking. Naast het verstrakken van de huid, verwijdert de ELOS-methode ook pigmentvlekken en couperose. De WRA-laser is bij uitstek geschikt voor het verstrakken van bepaalde delen op het lichaam.

Welke resultaten kunt u verwachten van laserbehandelingen of medische peelings:

  • Opvulling rimpels en lijntjes
  • Huidverstrakking
  • Betere huidstructuur
  • Verwijdert ouderdomsvlekken
  • Verwijdert couperose
  • Verwijdert littekens en andere huidoneffenheden

Deze behandelingen worden op afspraak uitgevoerd door huidtherapeute Savana van Cosmetique Totale in ons instituut.

Voor meer informatie en het maken van een afspraak, belt u naar Cosmetique Totale 085 – 9022080.

× Hoe kunnen wij u helpen?