Pigmentvlekken

Home Huidtherapeut

Pigmentvlekken

PIGMENTVLEKKEN

Pigmentvlekken verwijderen, veilig en effectief

Bij Cosmetique Totale kunt u terecht als u op een professionele manier van uw pigmentvlekken, ouderdomsvlekken, zwangerschapsmasker en/of zonschade af wilt komen. De HBO-geschoolde en Kwaliteit-geregistreerde huidtherapeuten werken op meer dan 100 verschillende behandellocaties door heel Nederland en zijn gespecialiseerd in de nieuwste medische technieken. Een behandeling door onze specialisten wordt dan ook veelal door de zorgverzekeraar vergoed.

Hoe kom ik van mijn pigmentvlekken af?

De huidtherapeut bekijkt eerst de pigmentvlekken en kunnen dan beoordelen welk methode het meest geschikt is voor het verwijderen van pigmentvlekken. Omdat zij werken met hoogwaardig apparatuur en de best opgeleide huidtherapeuten (HBO-geschoold en Kwaliteit-geregistreerd) hebben wij een goede naam bij veel zorgverzekeraars. Een pigment en/of camouflage behandeling in het gelaat zal daarom doorgaans worden vergoed. Een verwijzing van een dermatoloog of arts is in de meeste gevallen niet nodig.

(Huidtherapeut is geregistreerd volgens wet BIG, artikel 34)

Wat is de beste manier om pigmentvlekken te verwijderen?

Met de Elos techniek kunnen verschillende soorten pigmentaties behandeld worden zoals donkere pigmentvlekken, zonschade, zwangerschapsmasker (melasma) en ouderdomsvlekken op gezicht en/of lichaam. Een bijkomstig effect is dat ook gesprongen vaatjes minder zichtbaar worden en grove poriën zullen verfijnen. Een behandeling is er al vanaf €50,-. Als u op zoek bent naar een behandeling die naast het verminderen van pigment ook de huid verjongd en vernieuwd, dan is wellicht de eMatrix behandeling iets voor u. Ontsierende verheven plekjes en fibromen kunnen wij snel en gemakkelijk voor u verwijderen met behulp van coagulatietherapie ‘the Zapper’.

‘De nieuwe revolutionaire RF technologie voor het verwijderen van pigmentvlekken zorgt ervoor dat ongewenste pigmentvlekken, snel, makkelijk en pijnloos worden verwijderd.’

We hebben een unieke samenwerking met de huidtherapeuten van Cosmetique Totale. De huidtherapeut Savana is wekelijks in ons instituut aanwezig.
Voor het maken van een afspraak, belt u rechtstreeks naar Cosmetique Totale 085 – 902 20 80

Pigmentvlekken handen-ct_voor
Voor
Pigmentvlekken handen-ct_na
Na
Cosmetique-Totale2015_pigment_voor
Voor
Cosmetique-Totale2015_pigment_na
Na
× Hoe kunnen wij u helpen?