Huidverstrakking

Home Huidtherapeut

Huidverstrakking

HUIDVERSTRAKKING

Het revolutionaire huidverjongings- en verstrakkingsapparaat heeft in Amerika al een ware hype veroorzaakt en wordt door bekende filmsterren op handen gedragen. Vooraanstaande dermatologen, esthetische artsen en plastisch chirurgen maakten al hun opwachting in de shows van Oprah Winfrey en Dr Phil om over de E-matrix te vertellen. Zij staken hun enthousiasme over dit nieuwe technologische hoogstandje dat wordt gebruikt bij Cosmetique Totale niet onder stoelen of banken.

Sinds de introductie van de E-matrix, begin 2010 in Nederland, was de E-matrix door zijn spectaculaire resultaten ook direct een must voor veel bekende Nederlanders. De speciaal opgeleide huidtherapeuten van Cosmetique Totale weten de razend populaire E-matrix behandeling als geen ander toe te passen voor onder andere huidverstrakking, acne-littekens, ouderdomsvlekken, grove poriën pigmentvlekken, enz.

Waarom een eMatrix behandeling?

eMatrix resulteert in een unieke combinatie van rimpelreductie, pigmentverbetering, het verkleinen van de poriën, littekenherstel, huidverstrakking en lifting met een extreem korte herstelperiode.”

eMatrix is eveneens geschikt voor de behandeling van het lichaam voor bijvoorbeeld striae en littekenweefsel.”

eMatrix is mogelijk voor elke huidskleur, van blank tot negroïde. Uniek is dat de zon slechts 1 a 5 dagen voor en na de behandeling vermeden hoeft te worden.”

eMatrix is CE en FDA goedgekeurd. Wetenschappelijke studies bevestigen de resultaten.”

eMatrix behandelingen worden bij door Cosmetique Totale uitsluitend uitgevoerd door HBO-geschoolde en Kwaliteit-geregistreerde huidtherapeuten. Zij zijn tevens lid van de Nederlandse Vereniging voor Huidtherapeuten. eMatrix behandelingen (bijv. bij acne littekens) kunnen door de zorgverzekeraars worden vergoed”

Hoeveel behandelingen?

Er worden 1 à 3 behandelingen aanbevolen met een interval van 4 à 8 weken. Het aantal behandelingen hangt af van de conditie van de huid en het eindresultaat waar u naar toe wilt werken.

Hoe werkt het?

eMatrix werkt op basis van gefractioneerde radiogolven die minuscule gaatjes maken in de bovenste huidlaag, terwijl de schade die bewust en doelgericht wordt aangericht in de onderste huidlaag juist zo groot mogelijk is. Het herstelproces van binnenuit creëert een nieuwe huid van binnenuit: ‘sublative rejuvenation’.

Voor meer informatie of het maken van een afspraak, belt u naar Cosmetique Totale 085 – 9022080.

Er is al een ematrix behandeling mogelijk vanaf €75,-

Acne littekens laseren_voor
Voor
Acne littekens laseren_na
Na
× Hoe kunnen wij u helpen?