Home

Huidtherapeut

HUIDTHERAPEUTE

Als schoonheidsspecialiste worden we vaak geconfronteerd met huidaandoeningen en door de unieke samenwerking met de huidtherapeuten van Cosmetique Totale bieden wij een breed  assortiment behandelingen aan  op het gebied van huidverbetering  en zijn wij in de gelegenheid u nog beter te adviseren en eventuele huidaandoeningen nog sneller op te sporen.

Cosmetique Totale werkt met medisch specialisten, die werken met de meest geavanceerde lasermethodes. U kunt er terecht voor de behandeling van:

Cosmetique Totale werkt uitsluitend met HBO -gediplomeerde en BIG-geregistreerde huidtherapeuten, die tevens lid zijn van de beroepsvereniging NVH.  Op deze manier maken wij het mogelijk,  dat u voor veel behandelingen eventueel  in aanmerking kunt komen voor vergoeding door uw zorgverzekeraar. Raadpleeg uw polis of contacteer uw zorgverzekeraar voor de voorwaarden.

Interesse?

Wilt u graag weten welke behandeling bij u mogelijk is? Vraag dan nu bij ons een gratis en vrijblijvend intakegesprek aan met een van de huidtherapeuten van Cosmetique Totale. Zij kunnen u precies vertellen welke behandeling voor uw huidklacht geschikt is en of u in aanmerking komt voor vergoeding door uw zorgverzekeraar.

Wilt u een afspraak maken, dan kunt u bellen naar ons telefoonnummer: 0164-252652