Het Team

Home

Het team

Het team

U kunt bij ons niet alleen terecht voor klassieke gezichts- en lichaamsbehandelingen, maar ook voor gespecialiseerde therapieën, zoals acnebehandelingen, laserbehandelingen, manuele lymfedrainage, wenkbrauwstyling, huidverbeterende behandelingen en voor permanente make-up.

Ons vaste team bestaat uit gediplomeerde schoonheidsspecialistes Corrie van den Boom, Emy van Beers, Lisette Kies en Jeannette Versluis. Onze schoonheidsspecialistes zijn gespecialiseerd in het werken met de gerenommeerde merken Shiseido, Valmont, dr. Baumann, Zo skin health, Colorescience, Renophase en Dermaceutic.

Corrie van den Boom

EIGENARESSE

GESPECIALISEERD IN HUIDVERBETERING

Emy van Beers

SCHOONHEIDSSPECIALISTE / VISAGISTE

GESPECIALISEERD IN HUIDVERBETERING

Lisette Kies

SCHOONHEIDSSPECIALISTE / VISAGISTE

GESPECIALISEERD IN HUIDVERBETERING

Jeannette Versluijs

SCHOONHEIDSSPECIALISTE / MASSEUSE

GESPECIALISEERD IN HUIDVERBETERING

Alice van der Linden

COSMETISCH ARTS

Alice voert de medisch cosmetische behandelingen uit met injectables, peelings en huidverbeterende producten. “Als cosmetisch arts vind ik het een mooie uitdaging om uw natuurlijke schoonheid te benadrukken en u een frissere uitstraling te geven. Met subtiele veranderingen kun je al een groot effect bereiken, zonder dat uw omgeving doorheeft dat u ‘iets’ heeft laten doen”.

Angelica de Brouwer

PERMANENTE MAKE-UP SPECIALISTE

Angelica is gespecialiseerd in permanente make-up en beheerst verschillende technieken. Met 20 jaar ervaring en het geven van opleidingen in PMU bij onder andere Nouveau Couture, voegt Angelica veel knowhow toe aan ons team

Sharon van den Berg

HUIDTHERAPEUTE