Het team

Home

Het team

Het team

U kunt bij ons niet alleen terecht voor klassieke gezichts- en lichaamsbehandelingen, maar ook voor gespecialiseerde therapieën, zoals acnebehandelingen, laserbehandelingen, manuele lymfedrainage, wenkbrauwstyling, huidverbeterende behandelingen en voor permanente make-up.

Ons vaste team bestaat uit gediplomeerde schoonheidsspecialistes Corrie van den Boom, Emy van Beers, Lisette Kies en Jeannette Versluis. Onze schoonheidsspecialistes zijn gespecialiseerd in het werken met de gerenommeerde merken Shiseido, Valmont, dr. Baumann, Zo skin health, Colorescience en Dermaceutic.

Corrie van den Boom

EIGENARESSE

Schoonheidsspecialiste / visagiste en ook gespecialiseerd in permanente make-up, pedicure en voetreflexologie behandelingen.

Emy van Beers

SCHOONHEIDSSPECIALISTE / VISAGISTE

Kan met haar basisopleiding dermatologie iemand met een huidprobleem doorverwijzen naar een dermatoloog. Ook gespecialiseerd in IPL-laserbehandelingen en wenkbrauwstyling.

Lisette Kies

SCHOONHEIDSSPECIALISTE / VISAGISTE

Lisette heeft een particuliere visagieopleiding gedaan bij Mieke Petite en is ook gespecialiseerd in wenkbrauwstyling.

Jeannette Versluijs

SCHOONHEIDSSPECIALISTE

Bij Jeannette, die gespecialiseerd is in massages, kunt u ook terecht voor ontspannende gezichts- en lichaamsbehandelingen.

Linda van Beers

GASTVROUW/VERKOOPSTER

Linda zal u verwelkomen in de salon en u koffie of thee aanbieden en uw vragen beantwoorden of een afspraak voor u maken.

Lisette Muller

HUIDTHERAPEUT

Lisette van Cosmetique Totale voert hoogwaardige, medische behandelingen uit voor definitieve ontharing, acne, littekens, kalknagels, pigment, couperose, huidverjonging en huidverbetering.

Alice van der Linden

COSMETISCH ARTS

Alice voert de medisch cosmetische behandelingen uit met injectables, peelings en huidverbeterende producten. “Als cosmetisch arts vind ik het een mooie uitdaging om uw natuurlijke schoonheid te benadrukken en u een frissere uitstraling te geven. Met subtiele veranderingen kun je al een groot effect bereiken, zonder dat uw omgeving doorheeft dat u ‘iets’ heeft laten doen”.

Sara Ramezanian

THREADING SPECIALIST

Sara is gespecialiseerd in threading, het ontharen door middel van touwtjes. U kunt bij haar terecht voor de wenkbrauwen, maar ook voor het ontharen van het gezicht en/of lichaam.

Angelica de Brouwer

PERMANENTE MAKE-UP SPECIALISTE

Angelica is gespecialiseerd in permanente make-up en beheerst verschillende technieken. Met 20 jaar ervaring en het geven van opleidingen in PMU bij onder andere Nouveau Couture, voegt Angelica veel knowhow toe aan ons team