Gezichtsbehandelingen

BEHANDELINGEN

Keuze behandeling

€ 74,50

Als u hiervoor kiest, dan stemt uw schoonheidsspecialiste de behandeling af op de behoefte van uw huid op dat moment. Uw behandeling bestaat dan uit een mix van topproducten, zoals Dermaceutic, Renophase, Obagi, Dr. Baumann, Shiseido en Valmont.

75 min

Quick facial

€ 48,50

Intensieve reiniging van de huid, inclusief peeling, masker en het verwijderen van onzuiverheden. Door deze behandeling is uw huid perfect gereinigd en voelt weer fris en zacht aan.

30 min

Special peeling

€ 62,50

Deze bijzondere peeling, met onder andere glycolzuur en salicylzuur, is gericht op het verfijnen van de poriën en het verminderen van overtollig talg. Daarom extra geschikt voor klanten met een acne-gevoelige huid.

30 min

Shiseido Estherapie

€ 82,50

De Estherapie is een ware “beleving” door het gebruik van de beste producten uit het assortiment van Shiseido.

75 min

Valmontbehandeling

€ 145,-

Dit merk staat voor luxe, anti-aging en de behandeling geeft uw huid een boost. Het collageen vliesmasker geeft uw huid direct merkbare versteviging.

75 min

ZO skin health by Obagi

Het healthy-skin concept van Dr. Obagi staat voor huidverbetering op medische en niet-medische wijze. Voorafgaand aan uw gezichtsbehandeling adviseren we u over de bij uw huid best passende producten, waardoor de behandelprijzen kunnen variëren.

MODULES
Losse modules zijn te combineren met alle gezichtsbehandelingen

Ontharen neusholtes

€ 6,50

Volledige make-up

€ 12,50

Epileren wenkbrauwen tijdens behandeling

€ 13,50

Verven wenkbrauwen of wimpers

€ 15,-

Verven wenkbrauwen en wimpers

€ 26,-

Couperose / SOS plekje (per 15 min)

€ 23,-

RENOPHASE

Renophase behandelingen

Het medische topmerk Renophase heeft de serie Renophase peels ontwikkeld om de huid effectief te verbeteren. De peels versterken de huid van binnenuit, waardoor zelfs de meest gevoelige huid de peelings kan verdragen. Deze peels zijn uitstekend geschikt om uw huid te stimuleren, ook gedurende de zomerperiode.

I'M

Renophase heeft specifieke behandelprotocollen ontwikkeld om de werkstoffen nog dieper in te brengen en het effect van de peels te versterken. Deze protocollen zijn in ons instituut beschikbaar en passen we toe met de I’M Pen en I’M Light.

Behandelprijzen en behandelplan

De behandelprijzen variëren globaal van €100,- tot €200,-. Er zijn namelijk verschillende keuzemogelijkheden. Uw wensen en natuurlijk uw huidconditie zijn ook bepalend voor het behandelplan. In een intakegesprek maken we voor u een behandelplan op maat.

LOSSE MODULES
Losse afspraak zonder behandeling

Harsen bovenlip of kin

€ 22,-

Harsen bovenlip en kin

€ 30,-

Harsen gezicht

€ 47,50

Epileren wenkbrauwen

€ 23,50

Verven wenkbrauwen of wimpers

€ 23,50

Verven wenkbrauwen en wimpers

€ 30,50

Wenkbrauwen waxen en epileren

€ 30,50

Wenkbrauwen waxen en verven

€ 40,50

Wenkbrauwen waxen kleuren met henna

€ 40,50

Volledige make-up

€ 37,50

× Hoe kunnen wij u helpen?