Cosmetisch arts

Over onze cosmetisch arts

Wij werken samen met CT Doctor Frederike: een ervaren en gediplomeerde cosmetisch arts. Deze arts is gespecialiseerd in injectables (botox en fillers). De cosmetisch artsen heeft brede kennis en ervaring. Omdat de CT Doctors net als onze huidtherapeut altijd op de hoogte is van de nieuwste technieken staat veiligheid en betrouwbaarheid voorop. En door de duurzame samenwerking met Cosmetique Totale hun CT Doctors en huidtherapeuten kun je snel het door jou gewenste resultaat behalen

Dokter Frederike is cosmetisch arts met een achtergrond in de dermatologie. Zij studeerde Geneeskunde in Maastricht en behaalde in 2017 haar Artsexamen.

Na haar afstuderen werkte ze vijf jaar aan haar proefschrift genaamd ‘Laser treatments for skin diseases- Towards an international registry’. Sinds 2019 heeft ze daarnaast gewerkt in een dermatologische kliniek in Amersfoort. Uiteindelijk besloot ze haar hart te volgen en als cosmetisch arts aan de slag te gaan. Daarbij vindt ze het belangrijk om zich blijvend te verdiepen en zet haar kennis en kunde in bij haar behandelingen in de dagelijkse praktijk.

Dokter Frederike vindt het belangrijk dat haar cliënten de beste versie van zichzelf kunnen zijn zodat hun innerlijke schoonheid ook aan de buitenkant zichtbaar is. Door goed te communiceren met de cliënten over wensen en verwachtingen worden zo de beste en meest natuurlijke resultaten behaald.

“Wat ik leuk vind, is dat je als cosmetisch arts veel met beeld kan werken en ook preventief kan behandelen, juist met subtiele aanpassingen.”

Behandelingen

Botox en Fillers

Wilt u op het gebied van Botox en Fillers meer informatie?

App of mail ons voor een vrijblijvend en persoonlijke afspraak met Drs Fredrike maken.

× Hoe kunnen wij u helpen?